Calisthenics Organisatie
Respect all, Fear none!

CALISTHENICS WORKSHOP

MUSCLE UP - WORKSHOP

Op Zaterdag 25 Mei staat er een workshop op de planning. Tijdens deze workshop gaan we de Muscle up behandelen, denk hierbij aan de techniek, spiergroepen, flexibiliteit en mobilteit die nodig zijn voor deze skill.

De muscle-up als beweging vereist zowel kracht als techniek. Het is de bedoeling dat men zich vanuit een Pull up explosief omhoog optrekt om vervolgens door te gaan met een straight bar dip (1 stang). Je trekt je als het ware over de bar en dat in een vloeiende beweging.

In deze workshop krijg je gepersonaliseerde hulp, zodat je uiteindelijk de muscle-up kunt beheersen op elke bar en in de ringen. leer de juiste techniek, krachttraining en mobiliteit om deze beweging zo snel en veilig mogelijk uit te kunnen voeren.

Deze workshop is geschikt voor, beginnende sporters, ervaren sporters, trainers, fitness-eigenaren en fitnessliefhebbers van elk niveau.

De workshop wordt gegeven door Calisthenics Organisatie Royalbarzz, die meerdere jaren ervaring hebben met calisthenics trainingen geven en wedstrijden organiseren.

Locatie: Van aelstlaan 14 - 5503BD Veldhoven

Datum: 25 Maart

Tijd: 14:00 - 15.30 uur

Kosten:  Enkel: €10' p.p. | Buddy: €15 voor 2 personen.

Er zijn maximaal 15 plaatsen zijn beschikbaar - wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

LET OP: De registratie is bindend!
*Bij slecht weer verzetten we de workshop!