Royalbarzz Calisthenics Organisatie
Respect all, Fear none!

Royalbarzz wereld kampioenschap strict form.

In het voorjaar van 2019 zal het royalbarzz wereldkampioenschap strict form voor het eerst georganiseerd worden. De resultaten van de deelnemers die behaalt zijn tijdens de door ons georganiseerde strict form wedstrijden, zijn opgeslagen in de royal ranglijst.

Alleen de 15 sterkste atleten uit de royal ranglijst, zullen uitgenodigd worden om deel te nemen aan het wereldkampioenschap strict form 2019. Er is nog geen datum bekend. Het kampioenschap zal plaatsnemen in Eindhoven, Noord brabant, Nederland. De deelnemers die op dit moment in de top 15 staan, zullen automatisch een uitnodiging ontvangen via email.

Tijdens het kampioenschap zullen de atleten nog een keer de strijd met elkaar aan gaan, om er achter te komen wie zichzelf voor 1 jaar de royalbarzz wereld kampioen strict form te noemen. Met de wereld titel op zak, ga jij naar huis met een grote trofee, een mooi geld bedrag, handige goodies en veel respect!!

  • Pull ups - 1e, 2e en 3e plaats
  • Muscle ups - 1e, 2e en 3e plaats
  • Push ups - 1e, 2e en 3e plaats
  • Dips - 1e, 2e en 3e plaats

Voor meer informatie volg ons op facebook!

Na het Royalbarzz wereld kampioenschap strict form, zal het reglement worden aangepast. En zullen we van start gaan met een nieuwe ranglijst. Daarnaast worden er nieuwe wedstrijden toegevoegd.