Royalbarzz Calisthenics Organisatie
Respect all, Fear none!

Over Royalbarzz

Royalbarzz Calisthenics Organisatie is opgericht op 5 januari 2015 door Mike Beerens en Joey Borgers. 

Royalbarzz calisthenics organisatie, staat ingeschreven bij de kvk sinds 1 Maart 2017 onder de naam Royalbarzz V.O.F. 

Op 8 Augustus 2020 is Calisthenics Organisatie Royalbarzz opgehouden als V.O.F. Hierbij is ook Joey Borgers uit het bedrijf gestapt als mede-eigenaar. Sinds 9 Augustus 2020, heeft oprichter Mike Beerens een doorstart gemaakt onder een nieuw KVK nummer, als eenmanszaak.

Hoofdvestiging 

Oude kerkstraat 45,
5507LB, Veldhoven Nederland.

+31 0648468622

Bedrijfs gegevens 

 • KvK dossiernummer: 80064256
 • BTW nummer:
 • Handelsnamen: Royalbarzz - Royalbarzz Calisthenics Organisatie - Royalbarzz Calisthenics Organisation - Calisthenics Cup - International Calisthenics Cup - Calisthenics City Battle - Respect All, Fear None - Calisthenics TV 


Bankgegevens
IBAN nummer: NL37INGB0006422694
Bank: ING Bank
BIC nummer: INGBNL2A 

Volgens Royalbarzz is calisthenics een sport die toegankelijk moet zijn voor iedereen en daarnaast zorgt het voor een goede bijdrage aan een gezonde samenleving. Onze hoofdtaak is het organiseren van verantwoordelijke calisthenics wedstrijden voor alle niveaus, dit biedt iedereen de kans om kennis te maken met de wedstrijd sport. Royalbarzz gaat voor een sterke en gezonde samenleving, waarin calisthenics niet meer weg te denken is. De calisthenics parken die geplaatst worden in verschillende gemeenten, zorgen ervoor dat goede trainers, atleten en calisthenics liefhebbers elkaar inspireren om meer te bewegen en gezonder te leven. Calisthenics is geschikt voor iedereen, jong, oud, man of vrouw.

Erkenning: World Street Workout & Calisthenics Federation ''WSWCF''


Onze doelen

 • Nationale en Internationale sport promotie ✔
 • Calisthenics atleten een podium bieden voor zelf ontwikkeling ✔
 • Freestyle competitie voor calisthenics teams 
 • Freestyle competitie / league
 • World Cup stage naar Nederland halen ✔
 • Trainingen en workshops verzorgen ✔
 • De community uitbreiden ✔
 • Boek presentatie (calisthenics encyclopedia) educatief
 • Royalbarzz Calisthenics Park ✔
 • Royalbarzz Calisthenics Gym

 

Het bestuur

 • Oprichter/ceo: Mike Beerens
 • Verschillende Leden & Vrijwilligers


Knoptekst


Knoptekst


Knoptekst


Knoptekst
ROYALBARZZ CALISTHENICS SHOP Klik hier om onze webwinkel te bezoeken!

Support de organisatie! Klik hier om onze merchandize webwinkel te bezoeken!

 

Royalbarzz Wedstrijden

Calisthenics City Battle: In 2015 ontstond het idee om een reizend calisthenics toernooi in het leven te roepen, om zo de sport binnen Nederland te promoten en op de kaart te zetten. De wedstrijden van de calisthenics city battle, (CCB) worden meerdere malen per jaar georganiseerd op steeds een nieuwe locatie binnen Nederland. Tijdens de calisthenics city battle, zijn er verschillende wedstrijd onderdelen namelijk: Freestyle wedstrijden en Strict form wedstrijden. De uitslagen van de strict form wedstrijden worden opgeslagen in de internationale Royal Ranglijst. in de toekomst zal dit ook gebeuren voor de freestyle wedstrijden

Calisthenics Cup: De internationale Calisthenics Cup wordt jaarlijks georganiseerd tijdens de grootste indoor fitness expo van de Benelux, het S.A.P. Weekend. De calisthenics cup is verdeeld in 2 dagen, op zaterdag de freestyle wedstrijden voor beginners, gevorderden, vrouwen en professionals. En op zondag de strict form wedstrijden en de strict form weighted wedstrijden. Sinds 2016 trekt de calisthenics cup veel internationale belangstelling bij calisthenics atleten en het toernooi is daarom met meer dan 150+ atleten uit 24 verschillende landen uitgegroeid tot het grootste calisthenics toernooi van Nederland en omstreken. Samen met de s.a.p. organisatie ( O.a Harry de Jonge & Rene Groenen ) proberen we het ieder jaar weer tot een groot succes te brengen!

Battle of the Lowlands: Dit toernooi tussen Nederlandse en Belgische calisthenics atleten wordt sinds 2017 jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse vereniging royalbarzz in samenwerking met de belgische calisthenics organisatie BarGladiator Games. Tijdens de battle of the lowlands nemen de twee landen het tegen elkaar op in verschillende calisthenics onderdelen, namelijk: Freestyle, strict form en static hold wedstrijden. De atleten vertegenwoordigen hun eigen land, en zullen strijden om de titel, de bar Koning/koningin van de lage landen!