Royalbarzz Calisthenics Organisatie
Respect all, Fear none!

Online Personal Calisthenics Training.

Wil jij graag voorbereiden op jou eerste calisthenics wedstrijd, of juist starten met trainen, misschien gezonder, fitter en sterker worden? Maar je weet nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal calisthenics training en begeleiding via Royalbarzz Calisthenics Organisatie uitkomst bieden! Wij helpen jou met al je vragen op het gebied van gezondheid, supplementen, voeding en calisthenics, en motiveren jou bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Het maakt niet uit wat jouw exacte doel is, calisthenics training is voor iedereen! En de online personal calisthenics training van Royalbarzz wordt compleet afgestemd op jouw wensen. doelen en behoeften. 

Wat is jou doel

 • Gezonder worden?
 • Fitter worden?
 • Sterker worden?
 • Voorbereiden op een wedstrijd?
 • Afvallen en slanker worden?
 • Spiermassa opbouwen? 

Waarom Online Personal Calisthenics Training?

 • Begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften
 • Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl
 • Alles en altijd online. Coaching via WhatsApp, email of telefoon
 • Train waar en wanneer jij wilt
 • Je persoonlijke online coach 24/7 bereikbaar
 • Lagere kosten dan een fysieke Personal Training 

OPCT PAKKETTEN

 

Online personal calisthenics training is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd en op welk niveau je op dit moment actief bent. Dus zowel de beginnende sporter als de ervaren krachtsporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Een persoonlijk trainingsschema is ideaal wanneer je niet precies weet hoe je een goede workout samenstelt. Onze calisthenics trainingsschema’s op maat worden helemaal afgestemd op jouw doelen, niveau,  sportsituatie en lichamelijke mogelijkheden.

Jouw resultaat staat voor ons centraal! Het voordeel van online personal calisthenics training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Geen dure uurtarieven en zelf sporten in je eigen vertrouwde omgeving op de momenten dat het jou uitkomt!  BEKIJK HIER de pakketten die wij aanbieden.

Wat is Online Personal Calisthenics Training?
Wanneer je besluit om voor Online Personal Calisthenics Training te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer. Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks nieuwe trainingsschema’s op basis van je voortgang en deadlines. Deze schema’s worden specifiek voor elke klant op maat gemaakt, dus ook voor jou. De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt. Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Whatsapp of per e-mail zijn. 

Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl. Het is verdeeld in een aantal onderdelen. Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee wij contact met jou op kunnen nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel. Hier worden namelijk de trainingsschema’s op afgesteld. Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% voor wil gaan. Anders gaat Online Personal Calisthenics Training je weinig brengen. Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus -en minpunten daarvan zijn. 

De vragenlijst gaat verder met het onderdeel “levensstijl”. Dit is meer hoe jouw sociale omgeving er uitziet. Eén van de belangrijkste factoren voor motivatie en doorzettingsvermogen. Zegt iedereen dat je het kan, dan ga je er eerder zelf in geloven. Werk en werkstress komt hier ook aan bod. Als je de keuze maakt voor training- en voedingsschema’s dan word je huidige voedingspatroon ook bekeken door (Muscle Concepts) en bij dit onderdeel kun je aangeven of je allergisch bent voor bepaalde voeding of dat je vanwege een religie of geloof bepaald voedsel niet eet. Jij geeft aan waar je al ervaring mee hebt, of je het wil gebruiken en mogelijk tegen welk budget. In de schema’s die je krijgt staat (gedetailleerd) advies over welke supplementen, welk merk en wat je er bij moet eten.

Open en eerlijk. wij verwachten dat je openstaat om alles te proberen en 100% inzet geeft. wij verwachten uitgebreide feedback en dat je eerlijk aangeeft of iets haalbaar is of niet. Ben je niet uitgebreid in het aanmeldformulier, dan kan dit ten koste gaan van jou resultaten. Als je alle vragen hebt beantwoord, zijn er nog een aantal opdrachten. Deze opdrachten zijn onder andere het meten van een aantal “start maten”. Deze worden elke maand gecontroleerd om progressie bij te houden. Verder worden er voor en na foto’s gemaakt. Deze worden niet gebruikt voor reclame zonder toestemming.

Na de intake: Als het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling is gedaan, gaat Royalbarzz aan de slag met de schema’s. Indien er iets onduidelijk is in de intake zal de trainer van royalbarzz online of telefonisch contact met je opnemen om mogelijk extra informatie te vragen. Binnen 48 uur na betaling en het terugsturen van het intake formulier ontvang je de eerste opzet voor je schema. Deze is niet bindend. Het schema moet voor jou haalbaar zijn! Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je weet dat hij niet haalbaar is. Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen. Geef dus eerst jouw feedback op het schema.

Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, onderhoud je contact met een vaste trainer van royalbarzz. Wekelijks contact via whatssapp, mail of een belletje, waarin de afgelopen week besproken wordt en de aanpassingen voor de volgende week, is een vereiste. 

START HIER


Veel gestelde vragen

Voor wie is de online personal calisthenics training?
Mannen en vrouwen tussen de 13-55 jaar met als doel een fysieke transformatie.
(afvallen in vetmassa, aankomen in spiermassa, fotoshoot-prep, wedstrijd voorbereiding, etc)

Waar kan ik de calisthenics trainingen doen?
Onze coaching is gebaseerd op trainingen in een calisthenics park, op vakantie, op het werk, thuis of in de sportschool. Eigenlijk overal! De voorkeur gaat uiteraard uit naar een calisthenics park.

Hoe vaak moet ik per week trainen?
Je kunt voor en tijdens het traject aangeven wat voor jou per week haalbaar is. Het minimum aantal trainingen dat geadviseerd wordt, is 3 x per week, minimaal 50 minuten.

Ik ken niet alle oefeningen bij naam, hoe los ik dat op?
Alle oefeningen uit de schema’s die jij niet begrijpt kunnen door de trainers van Royalbarzz in een video worden uitgevoerd met de juiste techniek en zullen direct via WhatsApp of mail naar jou verzonden worden.

Kan iedereen deelnemen aan Online Personal Calisthenics Training?
Ja, onze calisthenics trainings en vodeingsshemas worden speciaal voor de klant gemaakt, iedereen kan beginnen met calisthenics training

Wat kost een online personal calisthenics training pakket?
Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Is de online training maandelijks opzegbaar?
Tijdens je abonnement van 1,3,6 of 12 maanden is de coaching niet opzegbaar, na afloop van het contractpakket is het contract maandelijks opzegbaar.

Hoe start Online Personal Training?
Wat gebeurt er als ik mij aanmeld voor Online Personal Calisthenics Training? Hoe gaat dat in zijn werk? - Zodra je je hebt aangemeld voor Online Personal Calisthenics Training, ontvang je het intake formulier samen met de algemene voorwaarden.

Ik lust een aantal producten niet, wordt hier rekening mee gehouden?
Als jij besluit om ook een voedingsschema te volgen kun je tijdens de intake aangeven wat je niet lust. Hier wordt zeker rekening mee gehouden. Staat er toch nog iets in het schema wat je vergeten door te geven bent en niet lust? Geef het alsnog aan en het wordt aangepast.