Royalbarzz Calisthenics Organisatie
Respect all, Fear none!

ROYALBARZZ - THE CALISTHENICS BRAND

Sinds 2015 organiseren wij internationale calisthenics wedstrijden, trainingen en andere activiteiten. In 2020 zijn wij gestart met het oprichten van ons eigen calisthenics merk: Royalbarzz® met als doel het leveren we hoogwaardige producten en uitrusting voor calisthenics atleten over de hele wereld. 

In onze shop vind je benodigd heden zoals pols bandages, vloeibaar magnesium en kleding die zijn ontwikkeld voor calisthenics en street workout. 

Royalbarzz® is er om jou te ondersteunen bij het bereiken van het hoogste niveau of om jou te voorzien van artikelen die je kunnen helpen tijdens wedstrijden of uitdagingen! Het team van Royalbarzz Calisthenics Organisatie, blijft continue producten ontwikkelen, testen en toevoegen in de royalbarzz calisthenics shop!

SHOP NOW

ROYALBARZZ® is naast een calisthenics organisatie, een sport-merk begonnen dat de calisthenics- en street workout scene gaat voorzien van hoogwaardige sportuitrusting, stijlvolle kleding en producten die voldoen aan hoge eisen. Het calisthenics merk Royalbarzz® werd gelanceerd op 1 Mei 2020, de organisatie werd in 2015 opgericht in Veldhoven, Nederland. Door middel van onze evenementen, wedstrijden, producten en professionele atleten uit de scene zal de sport Calisthenics steeds verder worden verspreid en gepromoot. 

Daarnaast profiteert het merk van de ervaring van de deelnemende wedstrijd atleten en de community, zodat de producten de perfecte voorwaarden bieden voor een professionele, effectieve training of inspanning. Voordat een nieuw product op de markt wordt gebracht, wordt het getest door ons team en door ervaren atleten om alleen de beste kwaliteit voor klanten en de community te garanderen.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de sport calisthenics. We willen atleten samen brengen in een ondersteunende community waar ze van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen motiveren en inspireren. Iedereen is welkom, van jong tot oud, van beginners tot professionals!

Royalbarzz® - The Calisthenics Brand

RESPECT ALL, FEAR NONE.